Pogonnyy Driveway

Area 73 m2

photographer Sergey Ananiev

Initially, this was a shell-and-core apartment with large windows overlooking a park and giving a perspective view of the city of Moscow. We wouldn’t help imparting the owners’ positive character into the interior, by alternating warm bright colors with a touch of white and dark, as well as shades of green to add a sense of buoyancy to the space. We came up with a design that included a spacious kitchen, dining room and living room combined, a master bedroom, a hallway with clothes and shoes storage, a walk-in closet and a laundry place. The living room space was visually zoned with book shelves. A fireplace in the living room, just like the Customers dreamed, was designed as a mirrored portal stretching all the way to the ceiling to emphasize the height of the room